tekniikka_www_aloitus_IMG_9376.jpg

Tekniikkakaan ei ole se ensimmäinen valintakriteeri sivujen toteuttamisessa. Vaikeaa on valita tekniikka, jos ei vielä tiedä mitä sillä pitää saada aikaiseksi.

Kysymyksiä joihin pitää myös vastata – kuinka helposti ja millä kustannuksilla tekniikka elää ajassa? Kuinka se kotoutuu muuhun ympäristöön? Onko tarvetta ylläpidon ostamiseen ulkopuolelta vai hoituuko omalla porukalla? Mitä erityistoimintoja on tarkoitus toteuttaa.

Nämä sivut ovat tehty Kotisivukoneen tekniikalla. Näillä moduleilla pärjää ilman ohjelmointia melko pitkälle. Vaikka käyttääkin valmiita ja koettuja tekniikoita, niin se ei juurikaan rajoita ulkoasun suunnittelua, eikä muutakaan omaleimaisuutta.

Kotisivukoneen ylläpitoon ei välttämättä tarvita ulkopuolista web-masterointia, jos vain on rohkeutta ottaa härkää sarvista.

Tämä tekniikka soveltuu parhaiten pienille yrityksille, jopa yksityisille he.nkilöille. Silloin kun vaikkapa verkkokaupan tapahtumat pyörivät miljoonissa viikossa, kannattaa miettiä  koko logistiikkaketju tarkasti ja kuinka se automatisoidaan mahdollisimman pitkälle.

 

Motto:

Tekniikkaa ei sittenkään kannata pelätä